Ariane Michel

Ariane_michelSinds 2000 werk ik als psychotherapeute in de Praktijk Nieuwe Keizersgracht met volwassenen vanaf 18 jaar.
Mijn opleidingsachtergrond is psychoanalytisch inzichtgevend georiënteerd. Ik heb ruim 14 jaar als psychotherapeute gewerkt in een Centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie (Tulpenburg c.q. Triversum in Amsterdam).

Veel aandacht voor de unieke persoonlijke geschiedenis maar ook voor de sociale context van cliënten zijn belangrijke elementen in mijn benadering. In de loop der jaren heeft veel mij geïnspireerd en mijn oorspronkelijke opleidingsachtergrond verbreed (o.a. de Existentiële Psychotherapie van I. Yalom, RET en methoden uit de Cognitieve Gedragstherapie).

Ik heb veel respect voor de moed waarmee cliënten bereid zijn hun problemen te onderzoeken en ben telkens weer onder de indruk van het vermogen en de kracht om te veranderen waarover zo veel cliënten blijken te beschikken. Dit maakt dit werk voor mij tot een boeiende uitdaging.

U kunt zich bij mij aanmelden voor individuele gesprekken. Tel.nr. 020-4708821 (met antwoordapparaat). Laat een bericht achter, dan bel ik U binnen 48 uur terug.

Ik ben BIG-geregistreerd en lid van de NVVP en NVP.

Terug naar therapeuten