Carien Karsten

Carien_KarstenAltijd druk? Vaak er door heen? Perfectionistisch? Moeite met het vasthouden van de balans tussen werk en privé? Dichtklappen bij presentaties of tegenover opdrachtgevers?  Last van een negatief zelfbeeld?

Vaak ligt er een herkenbaar psychisch patroon ten grondslag aan gedrag wat we graag willen veranderen, maar niet kunnen. In de ruim 25 jaar dat ik werk als coach/psycholoog-psychotherapeut heb ik  me toegelegd op kortdurende, doelgerichte behandelingen met concrete resultaten.  Het kan gaan om verbetering van werkprestatie, meer balans, blokkades overwinnen of trauma’s integreren in je leven.

Naast therapie en coaching geef ik training in work-life balance, stressmanagement, geluk, zorgeloos piekeren en afkicken van koopverslaving.

De basismethode is cognitieve gedragstherapie, maar daarnaast maak ik veel gebruik van EMDR waarin ik ben geschoold tot practitioner en HAT (Heart Assisted Therapy, opvolger van Emotional Freedom Techniques).

Graag schrijf ik over mijn werk. In 1993 ben ik gepromoveerd op de trauma’s van heroïneprostituees. Recent heb ik  Daar ga ik weer, herken je stresstype geschreven en Afkicken voor shopaholics. Maandelijks publiceer ik een column op Intermediair.nl.

Bedrijfsartsen en werkgevers kunnen cliënten aanmelden, de kosten van de behandeling zijn in het algemeen voor de werkgever.

Terug naar therapeuten