Ilse Chin

Sinds februari 2020 ben ik verbonden aan de Psychotherapiepraktijk Nieuwe Keizersgracht.

Na mijn studie klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik verbonden geweest bij de vrijgevestigde psychologenpraktijk Bos en Lommer. Daar hield ik mij bezig met individuele behandeling van jongvolwassenen en volwassenen; partnerrelatietherapie; schematherapie en kortdurende psychodynamische groepspsychotherapie. In die periode heb ik tevens mijn opleiding tot psychotherapeut BIG gevolgd en afgerond aan de RINO Amsterdam.

Alhoewel ik als psychotherapeut breed georiƫnteerd ben, is mijn specialisatie gelegen in de cliƫntgerichte psychotherapie. Bij deze vorm van behandeling worden klachten en symptomen gezien in samenhang met de gehele persoon, situatie en achtergrond. Er is aandacht voor het zoeken naar wat u belemmert te zijn zoals u zou willen zijn, of te accepteren hoe u bent. Dat betekent dat u gevraagd wordt om bij uw ervaring stil te staan, dat wil zeggen bij wat u van binnen voelt. Daarbij sluit de behandeling aan bij uw huidige levenssituatie, maar ervaringen van vroeger kunnen ook aan de orde komen.
In de loop van de therapie zult u steeds meer dingen bij uzelf gaan (h)erkennen. Niet alleen de lastige, maar ook de sterke kanten van uw persoon. Door beperkingen onder ogen te zien en door meer gebruik te maken van uw mogelijkheden, zult u er beter dan tevoren in slagen met moeilijke situaties in uw leven om te gaan.

Als u last hebt van terugkerende psychische problemen als angst, depressie, problematische rouw, identiteitsproblemen, relatieproblemen in bredere zin en/of als kortdurende behandelingen niet beklijven, kunt u zich aanmelden bij mij.

Ik ben BIG geregistreerd psychotherapeut (79927506616), lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en gevisiteerd in 2021 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria.

U kunt mij bereiken via het telefoonnummer van de praktijk: 020-6206132

Kwaliteitsstatuut Ilse Chin 08062022

Terug naar therapeuten