Jannet Terweij

TerweijJe kunt bij mij terecht voor depressies, angsten, trauma’s, problemen in je gezin of relatie. En ook om te werken aan je valkuilen (bijvoorbeeld in werk of bezigheden) waar we helaas zo vaak weer in terecht komen Ook in relaties en gezinnen sluipen er van die vervelende patronen in die schijnbaar niet meer terug te draaien zijn. Ik help je/jullie om je bewust te worden van deze patronen en ze te doorbreken.

Ik behandel zowel adolescenten als volwassenen. Mijn therapeutische achtergrond is divers (cognitief gedragstherapeutisch, systemisch, psychodynamisch en EMDR). Je kunt individueel in behandeling komen. Soms ook is het zinvoller om bijvoorbeeld een partner of gezin bij de behandeling te betrekken. De keuze voor de methode en wie er eventueel bij betrokken wordt gaat uiteraard in overleg met jou.

Als behandelaar ben ik 20 jaar op diverse afdelingen binnen de klinische en ambulante geestelijke gezondheidszorg werkzaam geweest. Vanaf 2004 werk ik als BIG geregistreerd psychotherapeut, sinds een aantal jaar heb ik een eigen praktijk. Ik ben lid van de NVRG, VGCT en LVVP. Daarnaast werk ik als freelance hoofddocent bij de RINO, een opleidingsinstituut voor therapeuten.

Tel: 0634922705
E-mail: jterweij@live.nl

PrivacystatementTerweij

Terug naar therapeuten