Jannet Terweij

TerweijJe kunt bij mij terecht voor depressies, angsten, trauma’s, problemen in je gezin of relatie. En ook om te werken aan je valkuilen, bijvoorbeeld in je werk of bezigheden, waar we helaas zo vaak weer in terecht komen. Ook in relaties en gezinnen sluipen er van die vervelende patronen in die schijnbaar niet meer terug te draaien zijn. Ik help je om je bewust te worden van deze patronen en ze te doorbreken.

Ik behandel zowel adolescenten als volwassenen. Mijn therapeutische achtergrond is divers (cognitief gedragstherapeutisch, systemisch, psychodynamisch en EMDR). Je kunt individueel in behandeling komen. Soms ook is het zinvoller om bijvoorbeeld een partner of gezin bij de behandeling te betrekken. De keuze voor de methode en wie er eventueel bij betrokken wordt gaat uiteraard in overleg met jou.

Als behandelaar ben ik 20 jaar op diverse afdelingen binnen de klinische en ambulante geestelijke gezondheidszorg werkzaam geweest. Vanaf 2004 werk ik als BIG geregistreerd psychotherapeut, sinds 2009 heb ik een eigen praktijk. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Relatie- en Gezinstherapie, van de Vereniging voor Cognitieve GedragsTherapie en van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en psychotherapeuten. Daarnaast ben ik tot het gevorderden nivo geschoold in de methodes EMDR (traumabehandeling, zie EMDR.nl) en EFT (emotie gerichte partner relatie therapie, zie EFT.nl). Naast mijn werk als behandelaar werk ik als hoofddocent voor de RINO, een opleidingsinstituut voor therapeuten. Ook geef ik supervisie aan psychologen in opleiding.

Ook geef ik de cursus ‘houd me vast’ samen met  Marleen Polak. Dit is een leuke en inspirerende cursus; uit onderzoek blijkt dat de relatie van de meeste stellen hierdoor echt verbeterd!  Houd me vast training

Tel: 0634922705 (in nood buiten kantoortijden bellen met centrale doktersdienst of naar EHBO gaan)
E-mail: jterweij@live.nl
KvK-nummer: 51663279
BIG nummer Psychotherapeut: 19063027716
BIG nummer GZ-psycholoog: 19063027725
Bij vakantie/afwezigheid: in nood bellen met eventueel andere behandelaar of algemene praktijknummer

Vergoeding behandeling: Met de meeste zorgverzekeraars heb ik een contract, echter niet met allen. Check op de paging  ‘kosten, vergoedingen en klachtenregeling’ bij de link “gecontracteerde zorg plus zelfbetalers”  of ik een contract heb met jouw verzekeraar en welke gevolgen dit heeft voor de vergoeding.

PrivacystatementTerweij

PDF vrijgevestigde GGZ kwaliteitsstatuut    Dit kwaliteitstatuut is goedgekeurd door de het Zorginstituut Nederland.

Terug naar therapeuten