Jannet Terweij

TerweijJe kunt bij mij terecht voor de behandeling van depressies, angsten, trauma’s, problemen in je gezin of relatie. En ook om te werken aan je valkuilen, bijvoorbeeld in je werk of bezigheden, waar we helaas zo vaak weer in terecht komen. Ook in relaties en gezinnen sluipen er van die vervelende patronen in die schijnbaar niet meer terug te draaien zijn. Ik help je om je bewust te worden van deze patronen en ze te doorbreken.

Ik behandel zowel adolescenten als volwassenen. Mijn therapeutische achtergrond is divers; ik ben systeemtherapeut, EFT therapeut, cognitief gedragstherapeut en EMDR  therapeut. Je kunt individueel in behandeling komen. Soms ook is het zinvoller om bijvoorbeeld een partner of gezin bij de behandeling te betrekken. De keuze voor de methode en wie er eventueel bij betrokken wordt gaat uiteraard in overleg met jou.

Als behandelaar ben ik eerst 20 jaar op diverse afdelingen binnen de klinische en ambulante geestelijke gezondheidszorg werkzaam geweest. Vanaf 2004 werk ik als BIG geregistreerd psychotherapeut, sinds 2009 heb ik een eigen praktijk.

Naast mijn werk als behandelaar ben ik hoofddocent systeemtherapie voor de RINO, een opleidingsinstituut voor therapeuten. Ik ben erkend supervisor (NVRG en VGCT) en opleider van de NVRG.

Met mijn collega Marleen Polak geef ik de cursus ‘houd me vast’. Dit is een leuke en inspirerende cursus; uit onderzoek blijkt dat de relatie van de meeste stellen hierdoor echt verbetert!  Vraag naar de data van de eerstvolgende cursus Houd me vast training

Vergoeding behandeling: Met de meeste zorgverzekeraars heb ik een contract, de behandeling wordt dan  geheel vergoed (met uitzondering van eigen risico). Check op de pagina ‘kosten, vergoedingen en klachtenregeling’ de link “gecontracteerde zorg plus zelfbetalers”  .

In coachingstrajecten gebruik ik uiteraard mijn brede therapeutische kennis en ervaring, de trajecten zijn zo kort als mogelijk en zo lang als nodig is. De ervaring leert dat coaching door een psychtherapeut je inzichten geeft in je functioneren en je ook beschermt voor terugval. Je kunt voor coaching een mail sturen naar onderstaand e-mailadres. De betaling hiervan kan indien gewenst via uw bedrijf geregeld worden.

Tel: 0634922705 (in nood buiten kantoortijden bellen met centrale doktersdienst of naar EHBO gaan)
E-mail: jterweij@live.nl
KvK-nummer: 51663279
BIG nummer Psychotherapeut: 19063027716
BIG nummer GZ-psycholoog: 19063027725
Bij vakantie/afwezigheid: bellen met eventueel andere behandelaar of algemene praktijknummer
Lid van: NVRG (Nederlandse Vereniging van Relatie- en Gezinstherapie)
     EFT (Emotion Focused Therapy, zie EFT.nl)
     VGCT (Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie)
     LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten)

PrivacystatementTerweij

kwaliteitsstatuut Dit kwaliteitstatuut is goedgekeurd door de het Zorginstituut Nederland.

Terug naar therapeuten