Jozien Snijders

In 1988 ben ik samen met Lu langeveld medeoprichter geweest van Psychotherapiepraktijk Keizersgracht. Ik ben BIG geregistreerd Psychotherapeut en Klinisch Psycholoog.

Aanvankelijk heb ik vooral gewerkt in de acute psychiatrie, waarna ik mijn opleiding heb afgerond als Psychotherapeut en later als Klinisch Psycholoog.
Mijn specialisaties zijn partnerrelatie, gezinstherapie en adolescententherapie. Ik ben dan ook lid van de Nederlandse vereniging voor partnerrelatie en gezinstherapie en van de vereniging voor gedragstherapie.

Mijn aanpak is client georienteerd, de behandelmethodes zijn daardoor zeer divers. Naast het behandelen van volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar heb ik veel ervaring in de behandeling van cliƫnten met migratie- en vluchtelingenproblematiek.
Het werk als Psychotherapeut vind ik zeer uitdagend. Het is fijn om te zien dat mensen herstellen nadat zij ernstig beperkt zijn geweest door psychiatrische of psychische problemen. De gezinssituatie en sociale omgeving waarin mensen verkeren heeft altijd mijn aandacht.

BIG Registratie Psychotherapeut: 79043446216
BIG Registratie Klinisch Psycholoog: 59043446225

Terug naar therapeuten