Tom Laduc

Na enkele jaren ervaring als poliklinisch Psychiater en een 3-jarige verdere specialisatie tot ISTDP–psychotherapeut bij ISTDP Nederland (NVPP geaccrediteerd), heb ik mezelf volledig toegewijd aan het geven van deze therapievorm aan volwassenen in de vrijgevestigde setting.
In 2020 ben ik tevens gestart met een Canadese vervolg- training van nog eens 3 jaar in de ISTDP-coregroup van Prof. Dr. Allan Abbass en Dr. Joel Town. Dr Abbass geeft lezingen over de hele wereld, hij doceert en publiceert veel.
De reden dat ook ik zo enthousiast ben over de ISTDP-methodiek is omdat niet zelden op ‘korte’ termijn indrukwekkende behandelresultaten behaalt kunnen worden bij een breed scala aan psychische klachten. Het volledig leren ervaren/voelen van (complexe) emoties in de relatie met anderen lijkt een genezend effect te hebben, ook bij de soms meer hardnekkige weerstanden en patronen waar mensen soms in blijven vastlopen ondanks eerdere pogingen in therapie.

Tijdens mijn opleiding tot Psychiater bezocht ik voor het eerst een ISTDP-congres, waar therapeuten (uiteraard met expliciete toestemming van hun cliënten) video’s toonden van hun behandelingen aan andere therapeuten. De getoonde effecten van ISTDP-therapie waren voor mij dermate overtuigend dat ik al snel besloot dat dit was waar ik mijzelf mee wilde bezighouden. Uiteraard heb ik ook nog andere interesses voor de toekomst, zoals het geven van onderwijs als ook EMDR en de behandeling van complex trauma (CPTSS).

Meer informatie kunt u vinden op : www.praktijkladuc.nl

Voor vragen kunt u het beste mailen : info@praktijkladuc.nl

Telefonisch ben ik tijdens kantooruren wisselend bereikbaar op : 06 – 2195 3754. Ik bel u dan in ieder geval op korte termijn terug.

N.b. Ik werk zonder contracten met zorgverzekeraars.

Terug naar therapeuten