Michiel Swinkels

swinkelsNa mijn opleiding tot arts en specialisatie tot psychiater heb ik de opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater gedaan. Sinds 20 jaar ben ik werkzaam bij verschillende instellingen voor kinder- en jeugd en volwassenen psychiatrie. Sinds enkele jaren daarnaast in mijn eigen praktijk ‘Nieuwe Keizers Jongerenpsychiatrie’. Binnen hetzelfde grachtenpand werk ik samen met Psychotherapiepraktijk Nieuwe Keizersgracht.
De ontwikkelingsfase van jongeren en jong volwassenen heeft altijd mijn bijzondere belangstelling gehad. Er is daarin een enorme dynamiek. Van de jongere en zijn of haar omgeving wordt veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen gevraagd. Levenstaken worden in een nieuw licht bezien en talenten worden ontwikkeld. Kwetsbare kanten worden ontdekt en kunnen tot teleurstelling leiden en de vraag om onderzoek of hulp oproepen.
Ik ben steeds weer onder de indruk van de veerkracht die mensen hebben. En ook van de opbouwende kracht van de verbinding met belangrijke personen om hen heen.

Mijn aanbod bestaat uit diagnostiek, consultatie, coaching, farmacotherapie, psychotherapie en ouderbegeleiding. Als het nodig is wordt met andere hulpverleners samengewerkt.

Voor afspraken: Tel.: 06 2608 8482 of E-mail: nieuwekeizers@gmail.com

Terug naar therapeuten